Hava Durumu

Valilik açıkladı! 4 metrekareye 1 kişi

Gaziantep'te çarşı ile meydanlarda koronavirüs tedbirlerine uymayanlar nedeniyle valilik tarafından yeni önlemler alındı. Yoğunluğun olduğu bölgelerde 4 metrekareye 1 kişi düşecek şekilde düzenleme yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2020 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2020 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Valilik açıkladı! 4 metrekareye 1 kişi

Gaziantep Karagöz ve Gazi caddelerinde halkın büyük bir kısmının sosyal mesafe ile maske kuralına uymamaları tepkiyle karşılandı. Bazı kişiler, maskelerini çenelerinin altına indirirken kimisinin de toplu bir şekilde yemek yedikleri göze çarpıyor. Polis ekipleri tedbirlere uyulması konusunda uyarırken, vatandaşlar da sağlık için herkesin kurallara uymasını istiyor.

Gaziantep Valiliği ise denetimlere rağmen koronavirüs kısıtlamalarına uymayanlara yönelik yeni önlemler aldı. Valilik tarafından 4 metrekareye 1 kişi düşecek şekilde düzenlemeye gidildi. Ekipler, meydanlarda yoğunluk oluştuğunda girişleri halka kapatacak.

Bu arada Gaziantep genelinde polis ekipleri yaptıkları denetimde sokağa çıkma kısıtlaması, maske ve sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği saptanan 588 kişiye idari para cezası uyguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.