Hava Durumu

Valilik'ten 'Helikopter düştü' iddiasına yalanlama!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde helikopter düştüğü iddia edildi. Gelen ihbarların ardından bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. İstanbul Valiliği, Beykoz'da helikopter düştüğü yönündeki ihbarın asılsız olduğunu bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Valilik'ten  'Helikopter düştü' iddiasına yalanlama!

Beykoz Kanuni Kent Ormanı'nda bir helikopterin düştüğü yönünde ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Helikopterin düştüğü iddia edilen Elmalı Barajı çevresi ve Kanuni Kent Ormanı, polis, itfaiye, AFAD ve bazı belediyelerin gönüllü arama kurtarma ekibi karadan, polis helikopteri de havadan arama yaptı.

ÇALIŞMALAR SONLANDIRILDI

Yapılan aramalarda herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine arama çalışması sonlandırıldı. İhbarda bulunduğu belirtilen 2 kişi ise, ifadesi alınmak üzere Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada da "İl Emniyet Müdürlüğü haber merkezine yapılan 'Beykoz ilçemizde bir helikopter düştüğü' yönündeki ihbar nedeniyle yapılan araştırmalarda söz konusu ihbarın asılsız olduğu anlaşılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.