Hava Durumu

VAR 5 puanımızı götürdü

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, VAR kararlarının bu sezon kendilerine olumsuz bir yansıması olduğunu açıkladı. Aybaba, "VAR'daki hatalar olmasa çok daha farklı bir konumda olacaktık. En az 5 puan yukarıda olmalıydık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
VAR 5 puanımızı götürdü

Haber ITolga ÖZTAŞI

KAÇAN PUANLARA ÜZÜLÜYORUM

Süper Lig'de son 2 maçını kazanan ve derin bir nefes alan Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba, dünkü antrenman sırasında basın mensuplarıyla kısa süre sohbet etti. Deneyimli teknik adam sezon başındaki berabere biten maçlarda kaçırdıkları puanlara üzüldüğünü belirtti. Aybaba, "VAR'daki hatalar olmasa çok daha farklı bir konumda olacaktık. VAR'ı da geçtim, kazanmamız gereken öyle maçlar vardı ki en az 5 puan daha yukarıda olmamız gerekirdi." dedi.

TAKIM İYİ VE ÇOK DAHA İYİ OLACAK

Samet Aybaba VAR kararıyla ilgili serzenişlerini, "En az 5 puan diyorum. Çünkü buradaki Kayserispor, Başakşehir, Kasımpaşa hatta Beşiktaş maçından da 3 puan alabilirdik. Deplasmanda da Galatasaray ve Trabzonspor maçlarını kazanabilirdik. Gerçekten böyle olunca üzülüyorum. Ama takım iyi durumda. Daha da iyi olacak. Olması da gerekiyor" diye konuştu. Bu arada Aybaba kendilerine ziyarete gelen Alaaddin Bey Engelliler Okulu öğrencileriyle de bir araya geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.