Hava Durumu

Var mısın, yok musun?

Yeşil Beyazlılar 24. haftanın açılış karşılaşmasında Kayserispor'u ağırlayacak. Saat 20.00'de Timsah Arena'da başlayacak kritik mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Var mısın, yok musun?

TEK YOL GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren ve tam 9 haftadır 3 puana ulaşamayan Bursaspor, 24. haftanın açılış maçında Kayserispor'u ağırlayacak. Saat 20.00'de Timsah Arena'da start alacak mücadelede Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ile Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak da Ali Şansalan görev alacak. 27 puanla 12. sırada yer alan Bursaspor'da hedef 38 puanla 5. basamakta yer alan rakibi karşısında galip gelmek ve ligde yeniden yer almak. Aksi bir durumda Yeşil Beyazlılarda galibiyet hasreti 10 maça çıkacak ve işler daha da karışacak.

12'ŞER KEZ KAZANDILAR

Küme düşme hattı ile arasında 6 puan fark bulunan Bursaspor'da Kayserispor maçı ayrıca teknik direktör Paul Le Guen'in geleceği açısından da belirleyici olacak. Yeşil Beyazlı yönetimin hafta içerisinde devam kararı aldığı Fransız çalıştırıcı ile, olası bir kötü sonuç sonrası yolların ayrılması bekleniyor. 2 ekibin Süper Lig tarihinde 16 Aralık 1973'te Bursaspor'un 1-0'lık galibiyetiyle başlayan rekabetinde üstün olan taraf yok. Bugün ligde 30. kez karşı karşıya gelecek köklü camialardan Bursaspor ile Kayserispor'un 12'şer galibiyeti bulunurken, 5 maçta da eşitlik bozulmadı. Timsah Arena'da oynanan mücadeleyi kazanacak ekip rekabette 1 maçlık üstünlük sağlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.