Hava Durumu

Vatandaş akın etti, 5 ton hamsi dağıtıldı

Muğla'da düzenlenen 3. Hamsi Şöleni'nde 5 ton balık pişirilerek vatandaşlara dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2017 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2017 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vatandaş akın etti, 5 ton hamsi dağıtıldı

Muğla Karadenizliler Derneği, Büyükşehir ve Menteşe belediyeleri tarafından 3. Hamsi Şöleni yapıldı. Kışla Parkı'nda düzenlenen şölene, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Şölende 5 ton ızgara ve tavada pişirilmiş hamsi, vatandaşlara ekmek arasında ücretsiz dağıtıldı.

Karadeniz, Ege ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri halk oyunları ekiplerinin gösteri sunduğu şölende, yerel sanatçıların söylediği türkülerle katılımcılar gönüllerince eğlendi.

Muğla Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şölene yoğun katılım olduğunu söyledi.

Amaçlarının her kültürden insanları bir araya getirmek olduğunu belirten Karakaş, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde festivalin önemli olduğunu düşünüyorum. Sevgi ve hoşgörü kenti Muğla'da festivale, sadece Karadenizliler değil ülkemizin bütün bölgelerinden insanlar katılıyor." dedi.

Şölene, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, siyasi partilerin il başkanları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.