Hava Durumu

Vatandaşı canından bezdirdiler... Hırsız kardeşler böyle yakalandı

Ankara'da iki ay içerisinde 12 ayrı eve girerek çok sayıda ziynet eşyası, televizyon, laptop ve 12 bin lira para çalarak ortadan kaybolan hırsız kardeşler polis baskınıyla gözaltına alındı. Hırsızlık bürosu ekiplerince bir süredir takibe alınan 4 şüphelinin adreslerine yapılan baskında girdikleri evlerden çaldıkları malzemelerin bir kısmıyla 2 tüfek ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vatandaşı canından bezdirdiler... Hırsız kardeşler böyle yakalandı

Ankara'da Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık bürosu ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda Ekim ve Kasım aylarında üç ilçede 12 ayrı eve girerek yüklü miktarda ziynet eşyası, televizyon, laptop ve 12 bin lira para çalarak sırra kadem basan hırsız kardeşler suçüstü yakalandı. Yenimahalle, Keçiören ve Etimesgut'ta vatandaşı canından bezdiren Ş.T.-Ö.T. ile E.G.-E.G. kardeşlerin adreslerine düzenlenen operasyonlarda 2 televizyon, 2 laptop, hardisk, fotoğraf makinesi, 2 tüfek ile çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi. Suç dosyaları oldukça kabarık olan şüphelilerden Ş.T.'nin 4'ü hırsızlık 17, Ö.T.'nin 4'ü hırsızlık 6 ,E.G.'nin 4'ü hırsızlık 9 ve E.G.'nin 11'i hırsızlık 18 suç kaydının olduğu belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ş.T. ve E.G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ö.T. ile E.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SİGARACI HIRSIZ KARDEŞLER DE YAKAYI ELE VERDİ

Ankara'da Hırsızlık bürosu ekiplerince yapılan diğer operasyonda ise bir ay içerisinde 3 farklı iş yerinden çok sayıda sigara çalınmasıyla 2 ayrı evden para, bilgisayar ve ziynet eşyası çalınması olayına karıştıkları tespit edilen D.Y.-D.C.Y. kardeşler ile A.V. isimli şüpheli çaldıkları paket sigaraları satmak üzereyken yakayı ele verdi. Suç dosyaları oldukça kabarık olan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.