Hava Durumu

Ve bahar nihayet geliyor

Meteoroloji yeni günde beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı Ve hafta sonu nihayet bahar geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2013 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2013 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve bahar nihayet geliyor

Dün itibari ile başlayan ve etkisini sürdüren yağışlar  hafta sonu yerini sıcak havaya bırakacak. Bugün özellikle batı bölgelerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Hafta sonu ise bahar geri geliyor. Özellikle Marmara'da sıcaklık 20 dereceye kadar çıkacak.

İşte yurtta hava durumu:

Güney Marmara’da hafta sonu hava sıcaklığının 28 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Bölgede, yarından itibaren yükselecek hava sıcaklıkları, yağışlı havanın etkisini kaybedeceği, güneşin yüzünü göstereceği hafta sonunda 28 dereceye kadar çıkacak.

Balıkesir’de pazar günü hava sıcaklığının 28 dereceye ulaşması, Bursa’da 25, Çanakkale’de 23, Yalova’da 24 dereceye çıkması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Balıkesir Radarından alınan son verilere göre; Balıkesir'in Susurluk, Kepsut, Bigadiç, Akhisar ve Sındırgı ilçelerinde devam eden yağışların kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını vb.) ilgililerin ve vatandaşlrın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusunun akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) eseceği tahmin ediliyor.

EGE: Çok bulutlu, bölge genelinin akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Çok bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Akdeniz ve Göller Yöresi ile öğleden sonra bölge genelinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge genelinin akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin batısı, Muş ve Bitlis çevreleri ile gece saatlerinde hafif olmak üzere Erzurum, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelnin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Kilis, Gaziantep, Adıyaman, Batman ve Diyarbakır çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.