Hava Durumu

Ve Fernandao imzayı attı

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da gösterdiği performansla gol kralı olan Brezilyalı oyuncu Fernandao, Fenerbahçe'yle sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2015 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2015 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Fernandao imzayı attı
Fenerbahçe, bu sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen golcü futbolcu Fernandao'yu kadrosuna kattı.sSarı lacivertlilerin, 5 milyon dolar karşılığında Fernandao'nun bonservisini kulübü Atletico Paranaense'den aldığı belirtiliyor.

Bu sezon Bursaspor formasıyla 31 lig maçına çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 22 gol atarak gol krallığı yarışında da zirvede yer aldı.  Bugün yapılan imza töreninde Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo ve Fernandao basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

İŞTE FERNANDAO'NUN SÖZLERİ

Kariyerindeki en iyi seçimi yaptığını belirten Fernandao, Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Eski hocası Şenol Güneş'e de teşekkür eden başarılı forvetin konuşmasından satır başları şöyle; 

"Kariyerimin en iyi seçimini yaptığımı düşünüyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte başarılar için çaba göstereceğim. Son derece mutlu ve motiveyim. Bu takım için her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kararı ailemle birlikte aldık ve en doğru kararın Fenerbahçe olacağına karar verdik. Brezilya’nın en büyük takımlarından veya dünyanın başka yerlerindeki takımlardan teklifler oldu ama Fenerbahçe’yi tercih ettik ailemle. Gol sayısında bir önceki sezonun üstüne çıkmak istiyorum ve bu güveni de hissediyorum burada.  

Futbola geç başladım ve bir şanstı başlamam. Bir gün istediğim noktalara gelebileceğimi biliyordum. Çok mutluyum bugün kendimi bir şeyleri başarmış hissediyorum. Dünyanın en büyük kulüplerinden birine geldim ve mutluyum.

Şenol Güneş’e çok teşekkür etmek istiyorum, bana çok yardımcı oldu ve başarılarımda büyük katkıları vardır."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.