Hava Durumu

Ve Timsah'ın konuğu Efes

Frutti Extra Bursaspor, ING Bank Basketbol Süper Ligi 27. hafta maçında bugün sahasında Anadolu Efes ile kozlarını paylaşacak. Nilüfer Tofaş Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Timsah'ın konuğu Efes

ING Bank Basketbol Süper Ligi'nde son 4 haftada aldığı galibiyetler ile dikkat çeken Frutti Extra Bursaspor, bugün zorlu bir randevuya çıkıyor. Yeşil Beyazlılar 27. hafta karşılaşmasında evinde Anadolu Efes ile kozlarını paylaşacak.

Nilüfer Tofaş Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Mücadele ise Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

UMUT SÜRÜYOR

Ligde geride kalan haftalarda Bursa temsilcisi aldığı 11 galibiyet ve 15 mağlubiyet ile kendisine 10. sırada yer bulmuş durumda. Frutti Extra Bursaspor'un rakibi Anadolu Efes ise bu sezon oynadığı 26 maçta tam 25 galibiyet alarak dikkat çekti. Yeşil Beyazlılar eğer Anadolu Efes'i mağlup ederse ligin bitmesine 3 hafta kala play-off potasına girecek. Bursaspor önümüzdeki hafta ise evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

1 OYUNCU POZİTİF

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor'da Kovid-19 şoku yaşanıyor. Sezon boyunca koronavirüsle savaşan Yeşil-Beyazlı kulüpte yeni bir vaka daha tespit edildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz tarafından 2 Nisan Cuma günü yapılan Kovid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve 1 oyuncumuzun sonucunun pozitif olduğu bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Testi pozitif çıkan oyuncumuz ev izolasyonuna alınmış ve tedavisine başlanmıştır. Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.