Hava Durumu

Ve Timsah Side'de!

Bursaspor 9 gün sürecek Antalya kampının startını dün verdi. Yeşil Beyazlılar Side'de toplanırken, kampın parolası 'Sezon sonu Süper Lig'e' olarak belirlendi. Bursaspor kamp boyunca iki hazırlık maçı oynayacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2020 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2020 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Timsah Side'de!

Bursaspor kamp için Akdeniz'e açıldı. Yeşil Beyazlıları güneyde Sönmez Medya karşıladı.

KAFİLE BAŞKANI BURAK KAPACAK

Ligin ilk yarısını 27 puanla 6'ncı sırada tamamlayan Bursaspor 'Sezon sonu Süper Lig'e' parolasıyla ayak bastığı Antalya Side'deki kamp çalışmalarına başladı. Yeşil Beyazlılar dün karayoluyla Bursa'dan ayrılırken, akşam saatlerinde Side'ye ulaştı. Bursaspor kafilesinde sadece 12 genç krampon takımın otobüsüyle seyahat etti. Tamamı genç oyunculardan kurulu kafilenin en tecrübeli ismi 20 yaşındaki Burak Kapacak olarak dikkat çekti.

İKİ HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

Dün yorgunluk atma amacıyla ilk çalışmayı hafif tempoda otelin kondisyon salonunda gerçekleştiren Yeşil Beyazlılar bugün topbaşı yapacak. Bursaspor Antalya kampında 2 Süper Lig ekibiyle hazırlık maçı oynayacak. Yeşil Beyazlılar'ın ilk sınavı 8 Ocak'ta Trabzonspor, ikinci sınavı ise 11 Ocak'ta Konyaspor ile olacak. Teknik direktör İbrahim Üzülmez kamp boyunca genç oyuncularla tecrübelilerin adaptasyonunu sağlamaya çalışacak.

GENÇLERİN YÜKÜ AĞIR

Bursaspor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in kamp kadrosuna dahil ettiği 6 genç oyuncu takım otobüsüyle birlikte Side'ye ulaştı. Genç futbolcular bir kamp geleneği olarak malzemelerin otele taşınması sırasında kulüp personeline yardım etti.

ÜZÜLMEZ AKŞAM GELDİ

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez kampa dün akşam saatlerinde katıldı. Genç teknik adam İstanbul'dan saat 19.00'da kalkan uçakla Antalya'ya ulaşırken, karayoluyla Side'ye geçti ve takımının başında yer aldı.

SHEHU MARATONA KATILACAK

Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu ülkesinde yardım amaçlı düzenlenen maratona katılacağından Antalya Side kampına geç dahil olacak. Tecrübeli futbolcu yarın Nijerya'daki maratonu tamamladıktan sonra yola çıkarak Antalya'ya gelecek.

YABANCILAR AKŞAM GELECEK

Bursaspor'un dün Antalya'ya ulaşan kafilesinde tek yabancı oyuncu olarak Jani Atasanov yer aldı. Takımın diğer yabancıları Yevhen Seleznov ve Mamadou Diarra kampa bu akşam katılacak. Teknik direktör İbrahim Üzülmez aralarında Özer Hurmacı'nın da olduğu, Burak Altıparmak, Cüneyt Köz ve Aykut Akgün'e talilerini yurtdışında geçirdikleri için bir gün izin verdi. Bu futbolcular da akşam antrenmanında takımdaki yerlerini alacak.

İLK İDMAN BU SABAH

Bursaspor 9 gün boyunca ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdüreceği Side kampındaki ilk antrenmanını bu sabah yapacak. Yeşil Beyazlılar saat 11.00'de teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde çalışacak.

SAKHO BOŞTA KALDI

Bursaspor'da geçen sezon forma giyen ve performansından çok sakatlıklarıyla adından söz ettiren Diafra Sakho boşta kaldı. Tecrübeli futbolcu kulübü Rennes'le sözleşmesini feshetti. Bu sezon maça çıkmayan Senegalli forvet geçen sezon Bursaspor'da 20 maçta 1378 dakika sahada kalırken, 3 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.