Hava Durumu

Ve yine aynı tehlike...

Bursaspor yine karanlığa bürünme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Toplam 1 milyon 676 bin liralık 29 fatura ödenmediği takdirde kulübün tüm tesislerine tıpkı geçen haziran ayında olduğu gibi yine elektrik verilmeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2019 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2019 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve yine aynı tehlike...

HABER | Samet ZİNCİROĞULLARI

Bursaspor'un Ali Ay döneminde patlak veren elektrik borcu krizi yeniden gündeme geldi. Hatırlanacağı gibi kulübün ödenmeyen toplam 1 milyon 543 bin TL'lik altı aylık faturaları nedeniyle geçtiğimiz haziran ayında elektriği kesilmiş, kulüp başkanı Ali Ay hem Türkiye Futbol Federasyonu hem de elektrik dağıtım şirketi Limak Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'le yaptığı görüşme neticesinde toplam borcu yapılandırarak kulübe yeniden elektrik ve-rilmesini sağlamıştı.

Ancak aradan geçen süre içinde Bursaspor cephesi yapılandırmaya giren faturaları ödemediği için borç miktarı yeniden arttı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisi, Merinos Stadı, Büyükşehir Beledi Stadyumu ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nin toplam 29 ödenmeyen faturaları tutarının 1 milyon 676 bin 79 TL olduğu öğrenildi. Bursaspor Yönetimi bir an önce ödeme yapmadığı takdirde kulübün 4 tesisinin de elektriği kesilecek. Bu durumda Bursaspor tıpkı haziran ayında olduğu gibi yine karanlığa bürünecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.