Hava Durumu

Victor Ruiz'de umut ışığı

Beşiktaş, takımdan ayrılan Victor Ruiz için FIFA'yla iletişime geçti. FIFA'dan yanıt gecikmedi: "Tüm dünyada benzer olaylar yaşanmakta. Kulüplerin menfaati korunacaktır."

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Victor Ruiz'de umut ışığı

Beşiktaş'ın İspanyol savunmacısı Victor Ruiz maaşını alamadığını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. 30 yaşındaki savunmacı ayrılığın ardından da olayın perde arkasını "Kulüp yükümlülüklerini yerine getirmedi" sözleriyle açıklamıştı. Bu olayların ardından taraflar davalık olurken Beşiktaş, FIFA'ya ön rapor gönderdi. Raporda, "Oyuncunun pandemi dönemine kadar tüm alacakları ödenmiştir. Ödenmeyen pandemi dönemindeki kısımdır. Bu durumu da aramızda çözmek adına davet ettiğimiz görüşmeye kendisi katılmamıştır" yazdığı öğrenildi.

'Detaylar dikkate alınacaktır'

FIFA'nın da Kara Kartal'a, "Şu anda tüm dünyada benzer olaylar yaşanmakta. İnceleme sürecinde bu detaylar dikkate alınıp, kulüplerin menfaati korunacaktır" yanıtını gönderdiği belirtildi. Beşiktaş için umut ışığı doğarken, kulüp avukatları da davanın kazanılması adına yoğun mesai harcıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.