Hava Durumu

Vikipedi'den büyük skandal! Oyuncu Ayça Ayşin Turan'ı hemcinsiyle...

Show TV ekranında yayınlanan Arıza dizisinde rol alan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın başına trajikomik bir olay geldi. Vikipedi üzerinde Ayça Ayşin Turan'ı Pakistanlı kadın oyuncu Iqra Aziz ile evliymiş gibi gösterdiler.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2021 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2021 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vikipedi'den büyük skandal!  Oyuncu Ayça Ayşin Turan'ı hemcinsiyle...

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Ayça Ayşin Turan'ın Vikipedi tarafından hazırlanan hayat hikayesinde büyük bir hata yapıldı. Bekar olan oyuncunun Iqra Aziz isimli bir kadın oyuncu ile evli olduğu yazıldı.

PAKİSTAN'IN EN ÖNEMLİ OYUNCUSUYLA EVLİ GÖSTERİLDİ

Bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan güzel oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Evlenmişim ya ben" diyerek tepki gösterdi.

Ayça Ayşin Turan ile evli olarak gösterilen Iqra Aziz'in Pakistan'ın en önemli oyuncularından biri olduğu öğrenildi. Iqra Aziz'in Instagram'da 5.6 milyon takipçisi bulunuyor. Iqra Aziz'in 2019 yılından bu yana sunucu Yasir Hussain ile evli.

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992'de Sinop'da doğdu. İki taraftan da Karadenizli olan Turan'ın Babası Kastamonulu, annesi ise Sinopludur. Çocukluğundan beri oyunculuğa özel ilgi duyan 28 yaşındaki Turan, Dinle Sevgili, Karagül, Meryem, Hakan: Muhafız, Zemheri ve Arıza gibi sevilen dizilerde rol aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.