Hava Durumu

Virüs zararı şimdilik 4 milyon TL

Personeline 6 aydır maaş ödeyemeyen Bursaspor'da oyuncuların da birikmiş alacakları bulunuyor Yeşil Beyazlılar aylık toplam 4 milyon TL'yi bulan maaş giderini karşılamak için formül arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2020 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2020 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Virüs zararı şimdilik 4 milyon TL

17 NİSAN'DA BAŞLAYACAK MI?

Koranavirüs nedeniyle tüm spor müsabakaları ertelenirken, özelikle futbolda liglerin ne zaman başlayacağı salgının durumuna göre şekillenecek. Önceki gün toplanan Kulüpler Birliği Vakfı salgının mevcut hızıyla devam etmesi halinde liglerin 17 Nisan'da başlayabileceğini öngörmüş ve bu konuda başkan Mehmet Sepil gerekli açıklamayı yapmıştı. Resmi olman bu takvim ve liglerin ne zaman başlayacağındaki belirsizlik devam ededursun, büyük bir ekonomik kriz içindeki kulüpler sürenin uzaması durumunda kepenk indirme noktasına gelecek.

6 AYLIK MAAŞ VAR

Tarihinin ekonomik anlamda en sıkıntılı döneminden geçen Bursaspor'da oyunculara ve personele uzun zamandır ödeme yapılamıyordu. Personelin geriden gelen 6 aylık maaşı bulunurken, oyuncular da transfer taksitleri yerine sadece hak ettikleri primleri alabiliyordu. Kulübün aylık toplam ücret giderinin 4 milyon TL seviyesinde olduğu bildirilirken, bu duruma bir çözüm arandığı ifade edildi. Gelirin neredeyse yok denecek kadar az olduğu Bursaspor'da düzenlenen kampanyalardan da sonuç çıkmadığından kaynak için yeni formül arayışları başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.