Hava Durumu

Vitalik Buterin'den Shiba coin hamlesi!

Kripto para borsası Binance'da listelenmesinin ardından ciddi bir yükseliş trendine giren, sonrasında kripto para piyasalarındaki genel düşüşten nasibini alan Shiba, coin yakma ile gündemde yer alıyor. Yüzde 50'sine sahip olduğu Shiba coin içerisinde yüzde 10'luk bağış yapan Vitalik Buterin, geriye kalan coinleri yaktığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vitalik Buterin'den Shiba coin hamlesi!

Hindistan için elindekilerin yüzde 10'una tekabul eden 1 buçuk milyar dolar değerinde Shiba coin yakan Vitalik Buterin, yaktığı coinler için duyuru yaptı. Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin'in Shibaları yakmasının ardından 7 milyar dolarlık coin piyasadan silinmiş oldu. Bu işlemin ardından piyasadaki Shiba coin değeri artışa geçti. Ethereum ortak yaratıcısı, kalan tokenleri sonsuza kadar açık cüzdanında tutmanın bir seçenek olmadığını ekledi.

Güvenlik nedenlerinden ötürü, kripto paraların daha iyi bir cüzdana taşınması gerektiğini, bu nedenle derhal faydalı bir hamle yapabileceğini açıkladı. Buterin şöyle açıkladı:

"Köpek token topluluklarının son bağışlara karşı davranışından gerçekten etkilendim! Pek çok köpek token yatırımcısı cömertliklerini ve sadece kendi kârlarına odaklanmakla kalmayıp aynı zamanda dünyayı bir bütün olarak daha iyi hale getirmekle ilgilenmeye istekli olduklarını gösterdi. Bunu ciddiyetle yapan herkesi destekliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.