Hava Durumu

Volkan affedildi

Volkan Şen'e, Rizespor maçında yapılanların ardından Bordo Mavililer’in Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolcunun takımdan gönderileceğini söylemişti. Ancak taraflar buluştu ve Volkan’ın takımda kalması yönünde karar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2013 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2013 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Volkan affedildi

Trabzonspor’un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta taraftardan gördüğü tepkinin üzerine Volkan Şen ağlayarak sahayı terk etmişti. Maçtan sonra ise Karadeniz ekibinin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Volkan Şen'in takımdan gönderileceğini belirtmişti. Bu gelişmelerin ardından Volkan ve Hacıosmanoğlu dün bir araya geldi.

TAKIMDA KALMA KARARI

Olayın sıcaklığıyla açıklamalarda bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu, Volkan Şen ile görüşürken, toplantıya başarılı futbolcunun yakın arkadaşı Onur Kıvrak da katıldı. Görüşmelerin ardından Volkan’ın takımda kalmasına karar verildi. Yaşanan olayların ardından Bursaspor taraftarı ‘Volkan evine dön’ diye sosyal paylaşım sitelerinden mesaj atmıştı.

 Futbolculuk anlayışına uymamıştır

Galatasaray maçının hemen sonrasında Trabzonspor Kulübü, Volkan Şen ile ilgili açıklama yaptı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şu bilinmelidir ki sahada mücadele eden, üzerinde Trabzonspor formasını taşıyan her oyuncu bizim evladımızdır ve ona yapılan her hareket bize yapılmıştır ancak ne var ki sahada tek işi takımı adına ter dökmek olan futbolcumuzun olay sonrasındaki reaksiyonu, gerek Trabzonspor değerlerine, gerekse profesyonel futbolculuk anlayışına uymamıştır."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.