Hava Durumu

'Volkan Şen'i Aziz Yıldırım çok istiyor'

Aziz Yıldırım ve Recep Bölükbaşı’nın görüşmelerinin sürdüğünü belirten Hakan Korkmaz, “Önümüzdeki 2-3 gün her şeye gebe. Bursaspor 5 milyon Euro istiyor. Biz yarın (bugün) Fenerbahçe ile konuşacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 07:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 07:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Volkan Şen'i Aziz Yıldırım çok istiyor'
Bursaspor’da Volkan Şen takımda kalacak mı yoksa gidecek mi? Bu soru gündemdeki yerini korurken Başkan Recep Bölükbaşı’nın “Resmi teklif yok ama iyi rakam gelirse değerlendiririz” açıklamasına karşın tecrübeli futbolcunun menajeri Hakan Korkmaz Bursa Hakimiyet’e özel demeç verdi. Görüşmelerin başkanlar düzeyinde sürdüğünü belirten Korkmaz, “ Aziz Yıldırım ve Recep Bölükbaşı Ankara’da bir araya geldi. Fenerbahçe böylece resmi teklifini yaptı” diye konuştu.

VOLKAN SON AŞAMADA

Volkan Şen’in durumuyla ilgili düşüncelerini de aktaran Hakan Korkmaz, “Volkan son aşamada. Aziz  Yıldırım çok istiyor. Önümüzdeki 2-3 gün her şeye gebe. Volkan şartlar oluşursa Fenerbahçe’ye gider. Ama şunun bilinmesini istiyorum. Volkan çok duygusal bir oyuncu. Kendisini bu noktalara Bursaspor’un getirdiğini çok iyi biliyor. Kulübün menfaatlerini korumak istiyor. Biz yarın (bugün) Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştireceğiz” dedi.  

PARA ARTI TAKAS OLUR

Bursaspor’un Fenerbahçe’den Volkan Şen için 5 milyon Euro bonservis talep ettiğinin altını çizen menajer Hakan Korkmaz, “Fenerbahçe’nin bonserviste hangi noktaya çıktığını bilmiyorum ama Bursaspor’un Volkan Şen konusunda istediği rakam belli. Bonservis için 5 milyon Euro belirlendi. Eğer arada uçurum varsa ve kulüpler anlaşmak istiyorsa elbetti ki orta nokta bulunur. Bu para artı takas şeklinde de olabilir” ifadelerini kullandı.(Barış YALIM)


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.