Hava Durumu

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp çalışmıyor mu?

Mesajlaşma devi Whatsapp bağlantı sorunu ile gündeme geldi. 14 Temmuz Salı akşamı popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp WEB bağlantısında kopukluk hatası verdi. Çok sayıda kullanıcı yaşadıkları sorunu sosyal medyada gündeme getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 23:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Whatsapp çöktü mü? Whatsapp çalışmıyor mu?

Mobil cihazlarda yaşanan sorunun yanı sıra Whatsapp Web uygulamasında da sıklıkla kopukluklarla gündeme geldi. Whatsapp ve Whatsapp Web kullanıcılarının yaşadığı sorunlar üzerine Whatsapp çöktü mü sorusuyla Twitter'da da konuşulmaya başlandı.

WHATSAPP NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Bazı kullanıcıların Whatsapp erişiminde zorlandığı mesajların gitmediği ve sıkça kopukluk yaşandığını bahsederek bu uygulamanın çalışmadığını belirtiyor. İnternet aramalarına bakıldığında 'Whatsapp bağlantınız kontrol ediliyor' sorunu yaşandığı gelen ilk bilgiler arasında.

İnternet sitelerinin ve uygulamaların çökmesiyle alakalı kullanıcılara veri sağlayan Down Detector'de yer alan yorumlara ve istatistiklere göre dünya genelinde aynı sorun yaşanıyor.

Genel olarak Avrupa kıtasındaki kullanıcılar WhatsApp üzerinden mesaj ve medya alıp gönderemiyor. Kuzey ve Güney Amerika'da bulunan ülkeler de şu an için durumdan etkilenen bölgeler olarak görülüyor. Haritaya göre Türkiye'de çok bir değişim görünmüyor ancak bazı kullanıcılar sorun yaşadıklarını dile getiriyorlar.

Whatsapp mobil kod okuyucunun da WEB Whatsapp'a okutulduğunda algılamadığı problemler arasında yer aldı. Whatsapp'tan konuya ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.