Hava Durumu

WhatsApp'ın yeni gizlilik sözleşmesi sosyal medyayı salladı!

WhatsApp yeni gizlilik kurallarını açıkladı. 8 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olan gizlilik ilkelerine göre verilerini Facebook'la paylaşmayı kabul etmeyen kullanıcıların WhatsApp kullanmasına izin verilmeyecek. WhatsApp yeni gizlilik şartlarını kullanıcıların onayına sundu. Gizlilik sözleşmesinin ardından kullanıcılar sosyal medyadan durumu ti'ye almayı ihmal etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
WhatsApp'ın yeni gizlilik sözleşmesi sosyal medyayı salladı!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, yıllar öncesinde Facebook çatısı altında girimişti. Hatta yapılan güncellemeyle birlikte WhatsApp'ın açılış sayfasına Facebook logosu eklenmişti. Bu hamleden sonra Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg kullanıcıları kızdıracak bir değişikliğe imza attı. Zuckerberg'in son fethi ise WhatsApp'ın gizlilik ilkeleri üzerine oldu.

Yeni gizlilik ilkelerini kabul edenler, WhatsApp'tan mesajlaşmaya her zaman olduğu gibi devam edebilecek. WhatsApp'ın 'kabul etmiyorum ve WhatsApp kullanmaya devam etmek istiyorum' gibi alternatif bir seçenek sunmuyor olması ve WhatsApp'ı kullanabilmek için bir nevi onayı şart koşması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. İşte WhatsApp'ın yeni gizlilik ilkelerine yorum yapan mizah dehası sosyal medya paylaşımları...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.