Hava Durumu

Whatsapp'tan büyük adım! Artık gözünüze çok daha büyük görünecek

Whatsapp'ın iPad dahil tabletlerde çalışmasını pek çok kullanıcı istiyor. Ancak Whatsapp doğrudan bu cihazlara bugüne kadar hiç destek vermemişti. Ta ki bugüne kadar! iPad için Whatsapp'ın geldiği internete sızan bir görüntüyle ilk kez ortaya çıktı!

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2018 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2018 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Whatsapp'tan büyük adım! Artık gözünüze çok daha büyük görünecek

WhatsApp; bildiğiniz gibi iPhone, Android, Windows Mobile, Windows, macOS ve web üzerinden hizmet veriyor. Uzun yıllardır tablet sürümü için bir adım atmayan WhatsApp bugün müjdeli haberi sızdırdı. iPad için WhatsApp uygulaması çok yakında App Store'daki yerini alabilir.

WhatsApp'ın hangi platformlarda olduğunu gösteren bölümde iPad ibaresinin yer alması, uygulamanın iPad'e çok yakında geleceğinin sinyallerini veriyor. Ancak henüz WhatsApp'ın iPad'de nasıl çalışacağı bilinmiyor.

Hat üzerinden aktifleşen WhatsApp, iPad'de sadece hücresel veri destekli modellerinde çalışma gibi bir ihtimali bulunuyor. Numara kopyalama olmadığı için WhatsApp'ı hem iPad'den hem de iPhone'dan aynı anda kullanmak mümkün olmayabilir.

Şimdilik iPad sahipleri, Safari'den web.whatsapp.com sitesini açıp, iPhone ile uygulamayı bağlayabiliyor. WhatsApp Web'i iPad üzerinden kullanmaktan başka şimdilik farklı bir yöntem bulunmuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.