Hava Durumu

Will Smith: Jada Pinkett ile evrim geçirdi

Onlar tam 24 yıldır bir yastığa baş koyuyorlar. Evliliklerinden dünyaya gelen iki çocukları ile Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri olarak gösteriliyorlar. Onların dışarıdan imrenilen bu evliliğinin sırları da merak konusu.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Will Smith: Jada Pinkett ile evrim geçirdi

Ama öte yandan da ünlü çiftin evliliğine dair birçok iddia da ortalıkta dolanıyor. Ünlü oyuncu, sonunda bu iddialar hakkında ilk kez konuştu. "Açık evlilik" yaşayıp yaşamadıklarını ve ilişkilerinin yıllar içinde nasıl evrildiğini ifade etti.

1997 YILINDAN BU YANA EVLİLER

1997 yılından bu yana Jada Pinkett Smith ile evli olan Will Smith, ilk kez evlilikleri üzerindeki sır perdesini kaldırdı ve "açık evlilik" iddialarına yanıt verdi. GQ dergisinin kasım sayısına konuk olan 53 yaşındaki Smith "İlişkimiz tek eşli olarak başladı. Ama sonra evrildi" diye konuştu.

'JADA, GELENEKSEL EVLİLİĞE İNANMIYORDU'

"Jada, geleneksel evliliğe asla inanmadı. Gelenek dışı ilişkiler yaşayan aile üyeleri vardı. Yani Jada benden çok farklı bir ortamda büyümüştü" diyen Smith "mükemmel ilişkinin tanımıyla ilgili bitmez tükenmez tartışmalar olduğunu da" vurguladı. Will Smith "İlişkimizin bir bölümünde tek eşliliği seçtik. Ama bunun, mükemmel ilişkinin tek yolu olduğunu da düşünmüyorduk" dedi.

'KİMSEYE ÖNERİDE BULUNMUYORUM'

Will Smith, 1997 yılında evlendiği Jada Pinkett Smith ile birbirlerine "güven duyduklarını ve özgür bıraktıklarını" da söyledi. Sonra da sözlerini şöyle sürdürdü: "Evlilik, bizim için hapishane olamaz." Bunun kendi hayat görüşleri olduğunun altını çizen Will Smith "Kimseye bizim yolumuzu önermiyorum" cümlesini de sözlerine ekledi.

'BİRBİRİMİZDEN AYRI KALAMADIK'

Jada Pinkett Smith, geçen yıl rap'çi August Alsina ile kısa bir gönül ilişkisi yaşamıştı. Hatta bunun üzerine çiftin gizlice ayrıldığı iddiaları da basına yansımıştı. Fakat Will ve Jada Pinkett Smith sonra yeniden bir araya geldiler. Bu konu hakkında da şunları söyledi Will Smith "Birbirimizden uzaklaşmak için her şeyi yaptık. Ama sonunda sadece bunun mümkün olmadığının farkına vardık."

HAREM FANTEZİSİ

Will Smith, geçmişte kafasında yarattığı bir fanteziden de söz etti. Buna göre Smith, ünlü oyuncu Halle Berry ve balerin Misty Copeland'ın yer aldığı bir haremi olmasını hayal ediyordu. Hatta bu konuyu yaşam koçu Michaela Boehm ile tartıştığını ama sonunda iyi bir fikir olmadığına karar verdiğini de sözlerine ekledi.

İKİ EVLİLİĞİNDEN ÜÇ ÇOCUĞU VAR

Will Smith ile Jada Pinmett Smith'in evliliğinden 23 yaşında Jaden ve 20 yaşında Willow adlı iki tane çocuğu bulunuyor. Smith'in eski eyi Sheree Zampino'dan da şu anda 28 yaşında olan Trey adında bir çocuğu daha var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.