Hava Durumu

William Shakespeare hayatını kaybetti! Korona aşısı olmuştu...

Dünyada Kovid-19 aşısını olan ikinci insan olarak dünya medyasına konu olan William Shakeaspeare'in 81 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Shakeaspeare'in hayatını kaybetme nedeninin uzun süredir devam eden bir hastalığı nedeniyle olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2021 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2021 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
William Shakespeare hayatını kaybetti! Korona aşısı olmuştu...

8 Aralık'ta İngiltere'de Pfizer/BioNTech aşısı uygulanan ve dünyada Kovid-19 aşısı olan ikinci kişi olan William Shakespeare isimli adam, 81 yaşında hayatını kaybetti.

İngiliz edebiyatı denince akla ilk gelen şair ve oyun yazarı William Shakespeare'in adaşı olması nedeniyle de dünya medyasına konu olan Shakespeare'in uzun süredir tedavi gördüğü Coventry and Wrcikshire Üniversite Hastanesi'nde öldüğü açıklandı.

BBC, yaşlı adamın uzun süredir devam eden bir hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiğini yazdı. Koronavirüsünü olan ilk kişi ise 90 yaşındaki Margaret Keenan olmuştu. ​​İngiltere'de Ulusal İlaç ve Sağlık Ürünleri Denetleme Kurumu (MHRA), Türk bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin'in kurucu ortağı olduğu Alman biyoteknoloji firması BioNTech'in Pfizer ile geliştirdiği bu aşının yaygın kullanımına 2 Aralık'ta izin vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.