Hava Durumu

Wipeout yarışmacısı hayatını kaybetti! Parkur...

Bir dönem Türkiye'de de yayınlanan Wipeout yarışmasının Amerika versiyonunda ismi açıklanmaya bir yarışmacı parkur sonunda hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2020 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2020 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Wipeout yarışmacısı hayatını kaybetti! Parkur...

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, kimliği açıklanmayan bir Wipeout yarışmacısı TBS şovunun engel parkurunu tamamladıktan kısa süre sonra hayatını kaybetti. TBS sözcüsü "Ölümünü öğrendiğimiz için yıkıldık, ailesinin acısını en derinden paylaşıyoruz" diyerek ölüm haberini doğruladı.

İddiaya göre erkek yarışmacı, Santa Clarita setindeki engel parkurunun sonunda rahatsızlandı. İlk müdahalesi programın sağlık çalışanları tarafından yapılan yarışmacı, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Wipeout'un yapımcsı Endemol Shine Kuzey Amerika şirketi açıklamasında, "Aileye içten taziyelerimizi sunuyoruz, kabimiz onlarla" dedi. Programa dahil olup yarışmaya girebilmek için katılımcılar sağlık kontrolünden geçmek zorunda.

Sunuculuğunu John Cena, Nicole Byer ve Camille Kostek'in yaptığı Wipeout, 2008-2014 yılları arasında ABC'de 7 sezon boyunca süren orijinal programın TBS tarafından yeniden çekilmiş hali. Programın resmi açıklamasında "Wipeout, yarışmacıların atletizmini ve kararlılığını epey zorlarken, bir yandan da fena halde çuvalladıkları anları yakalacak yeni sürpriz ve içeriklere yer verecek" deniyor. Her oyun üç turdan oluşuyor, her turda rakiplerin dayanıklılığını daha da zorlamak ve komik, şaşırtıcı düşmeler (wipeout) sunmak için tasarlanmış çok sayıda strateji ve karar noktası içeren, çok aşamalı bir engel parkuru bulunuyor. Ve elbette, gösterinin ikonik eseri, büyük toplar, ziyadesiyle geri dönüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.