Hava Durumu

X-ray sinyal verince gerçek ortaya çıktı!

Genç adam, uyluk kemiğindeki eğriliği gidermek için ameliyat masasına yattı. Matkapla kalçasına takılan platin sonrası ağrıları dinmeyen genç, X-ray cihazından geçerken sinyal verince vücudunda bir sorun olduğunu fark etti. Hastaneye başvuran gencin, platin takılırken kullanılan matkabın ucunun kırılıp, kemiğine saplandığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2020 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2020 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
X-ray sinyal verince gerçek ortaya çıktı!

28 yaşındaki Mücahit E., özel bir firmada çalışıyordu. İddiaya göre genç ayağında bir sıkıntı vardı. Sağlıklı yürüyemiyor, koşamıyor hatta hareket etmekte dahi zorlanıyordu. Geçtiğimiz yıl ayağının ağrısına daha fazla dayanamayan Mücahit E., İstanbul Sarıyer'de bulunan bir hastaneye başvurdu. Uyluk kemiğinde eğilme olduğu belirlenen genç adam, yapılan ameliyat sonrası uyruk kemiği kırılıp düzeltildi ve kalçasına ise bir adet platin yerleştirilerek tedavi edildi.

X-RAY SİNYAL VERİNCE...

Ameliyatın ardından günler geçmiş fakat genç adamın ameliyat sonrası ağrıları hiç dinmemiş, gün geçtikçe artarak devam etmişti. İş hayatına yeniden dönemeyen Mücahit, psikolojik bunalıma girmiş, ağrıları nedeniyle de huzursuzluk çekmeye devam etmişti. Genç, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla bir AVM'ye gidip eğlenmek istediğinde X-ray cihazından geçtiğinde ise sinyal vermişti. Mücahit E. üzerinde herhangi bir metal eşya olmamasına cihazın sinyal vermesiyle bir sıkıntı olduğunu anladı. Çünkü ayağına takılan platin sinyal vermeyen bir yapıya sahipti.

PLATİN TAKILIRKEN MATKAP KIRILMIŞ

Özel bir hastaneye başvurarak durumu belirten genç adam, röntgen cihazına girdiğinde ise büyük bir şok yaşadı. Genç, kalçasına platin takılırken kullanılan matkabın ucunun kırılmış olduğunu, platinle birlikte kemiğine saplandığını ve doktorların durumu fark etmeyerek ameliyatı bitirdiğini öğrendi. Yaşadığı şaşkınlık sonrası ameliyat olduğu hastaneye yeniden başvurarak, kendi ameliyatını yapan doktorla yeniden görüşmek istediğinde ise yine iddiaya göre ameliyatı gerçekleştiren doktor, gencin kemiğine saplanan matkap ucunu öğrenmesine rağmen görüşmeyi reddetmişti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan genç adam olayla ilgili şikayetçi oldu. Röntgen cihazındaki matkap ucunun ameliyat personelleri tarafından ihmal sonucu unutulduğundan doktorların görevlerini kötüye kullandığını yapılan bu hata nedeniyle zor günler geçirdiğini kaydeden genç adam, şikayet dilekçesinde 'Yeniden ameliyat olmam ayağımı kaybetmeme neden olabilir. Çünkü matkabın ucu kemiğimle bağdaşmış durumda' dedi. Mücahit E.'nin ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.