Hava Durumu

''Xbox'ın oyun portföyü oldukça dar''

Game Reactor'ın Xbox'ın yetkili isimlerinden Phil Spencer ile yaptığı röportaja göre Xbox'ın genel kitleye hitap eden oyun portföyü oldukça dar.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2020 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2020 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Xbox'ın oyun portföyü oldukça dar''

Phil Spencer, Microsoft'un oyun geliştirmeye odaklı markası Xbox'ın genel müdür yardımcı olarak görev yapıyor. Spencer, herkese hitap eden 'E dereceli' oyunların çoğalması gerektiğine inandığını belirtti ancak buna rağmen Xbox sürekli olarak Gears ve Halo gibi oyunlara ağırlık veriyor.

Phil Spencer, verdiği röportajda "Xbox'ta oyun oynayan insanlara ve Game Pass üyelerine baktığımızda portföyümüzde eksik olan şeyin her kitleye hitap eden oyunlar olduğunu görüyoruz." İfadelerine yer verdi. "ESRB sınıflandırmasına göre E dereceli içeriklerimiz diğer içeriklere kıyasla, zayıf kaldığımız bir alan olarak kalıyor. Marketimizde Minecraft ve benzeri birkaç yapım yer alıyor ancak üretici takımlarımızın daha geniş bir yelpazedeki kullanıcılara hitap edecek içerikler üzerinde yoğunlaşması kritik bir önem taşıyor."

Phil Spencer, Xbox üzerine yaptığı öz eleştirilerin yanı sıra Xbox Game Pass ve Xbox sistemine gelecek yeni oyunların müjdesini verdi. Bu yeni oyunların ise bahsettiği portföy açığını kapatacak cinsten oyunlar ağırlıklı olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.