Hava Durumu

Xiaomi Mi Band 6'nın özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi Mi Band 6'nın özellikleri yapılan bir sızıntı ile ortaya çıktı. Mi Band 5'e manyetik şarj gibi birçok yetenek kazandıran Xiaomi, Mi Band 6'da ise görünüşe bakılırsa Apple Watch Series 6'da da karşımıza çıkan bir özelliğe yer verecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Xiaomi Mi Band 6'nın özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi Mi Band serisi ile giyilebilir cihaz pazarında mücadele veriyor. Apple, Fitbit, Samsung, Huawei ve Garmin gibi devlerin de yer aldığı bu sektörde Mi Band serisi uygun fiyatlı akıllı bileklik arayanların tercihleri arasında yer alabiliyor; Tıpkı Xiaomi Mi Band 5 gibi. Geçtiğimiz yaz tanıtılan Xiaomi Mi Band 5, beklenen manyetik şarj özelliğini bünyesine taşımış ve Mi Band ailesinde yeni bir dönemin başlangıcını yapmıştı. Bizim de incelemesini yaptığımız Mi Band 5 sonrası, Mi Band 6'nın özellikleri dillendirilmeye başlanmıştı. Nitekim yapılan bir sızıntı, Xiaomi Mi Band 6'nın özelliklerini mercek altına aldı.

XİAOMİ Mİ BAND 6'NIN ÖZELLİKLERİ SIZDIRILDI

Mi Band 6'nın özellikleri için yapılan sızıntıya göre akıllı bileklik Pangu kod adıyla geliyor ve Mi Band 5'e nazaran bazı farklı özelliklere sahip. Örneğin sızıntıda, Mi Band 6'nın kandaki oksijen seviyesini (SpO2 sensörü ile) ölçebileceği belirtiliyor. Yani Apple'ın en yeni akıllı saati Apple Watch Series 6'da da bulunan bu özellik, eğer sızıntılar doğruysa Xiaomi tarafından Mi Band 6'da da desteklenecek. Tabii akıllı bileklik hakkında sızdırılan bilgiler bununla sınırlı değil.

XIAOMI MI BAND 6 DETAILS LEAKED IN ZEPP APP CODE

📲Support Amazon's Alexa smart voice assistant
💯SpO 2 blood oxygen saturation measurement
💢308 notification icons for the display#Xiaomi #Mi #MiBand6 #Band6 #Redmi9T pic.twitter.com/3rNryQXvTQ

-- Technology Edge (@Tech_EdgeTE) January 24, 2021

Mİ BAND 6'NIN İKİ VERSİYONU OLACAK

NFC'li ve NFC'li olmayan iki versiyon olarak satışa çıkacağı söylenen Xiaomi Mi Band 6, Amazon Alexa sesli asistan desteğine ve 308 bildirim simgesine sahip olacak. Bu da bilekliğin çok daha fazla uygulamanın iconunu gösterebileceği anlamına geliyor. Xiaomi Mi Band 6'nın fiyatına ve çıkış tarihine yönelik ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.