Hava Durumu

Xiaomi Mi Watch ve Mi Watch Lite Türkiye'de!

Xiaomi Mi Watch ve Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saatler Türkiye'de satışa çıktı. Yuvarlak tasarımlı Mi Watch ve kare tasarımlı Mi Watch Lite, Apple Watch, Galaxy Watch 3 ve Huawei Watch GT2 Pro gibi rakiplerle Türkiye pazarında mücadele edecek. İşte Xiaomi Mi Watch ve Xiaomi Mi Watch Lite fiyatı ve özellikleri.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2020 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2020 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Xiaomi Mi Watch ve Mi Watch Lite Türkiye'de!

Xiaomi Mi Watch eylül ayında tanıtılmıştı. Xiaomi'nin ekosistem kurma hedefindeki en önemli parçalardan birini temsil eden Xiaomi Mi Watch'a, geçtiğimiz haftalarda Mi Watch Lite adında bir kardeş de eklenmişti. Xiaomi Türkiye ise Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Xiaomi Mi Watch'ın çok yakında geleceği bilgisini paylaşmıştı. Nitekim beklenen oldu ve hem Xiaomi Mi Watch hem de Xiaomi Mi Watch Lite Türkiye'ye geldi.

XİAOMİ Mİ WATCH ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Türkiye, Mi Watch ve Mi Watch Lite akıllı saatlerini Türkiye'de satışa sundu. Xiaomi Mi Watch'ın fiyatına geçmeden önce, akıllı saatin özelliklerinden bahsedelim isterseniz. Yeni Xiaomi akıllı saati, 454x454 piksel çözünürlüğünde 1,39 inçlik yuvarlak bir AMOLED ekrana sahip. Rakip akıllı saatler gibi nabız takibi yapabilen Mi Watch, bünyesinde hava basınç sensörü ve GPS de bulunduruyor. Ayrıca akıllı saatte ortam ışığı, jiroskop, jeomanyetik sensör ve hızlanma sensörü gibi farklı donanımların da yer aldığını belirtelim. 5 ATM'ye kadar suya dayanıklılık sunan Mi Watch'ta 420 mAh değerinde bir batarya var. Bu batarya Xiaomi'nin iddiasına göre 16 güne kadar kullanım süresi vadediyor.

XİAOMİ Mİ WATCH LİTE ÖZELLİKLERİ

Mi Watch Lite ise adındaki Lite takısından da anlayabileceğiniz üzere daha kırpılmış özellikler sunuyor. Kare bir ekran tasarımı benimseyen akıllı saat 1,4 inçlik LCD bir ekrana sahip. Nabız takibi, uyku takibi, nefes egzersizleri, arama yanıtlama, bildirim, hava durumu ve müzik çalar gibi fonksiyonları bulunan Mi Watch Lite, 11 farklı spor moduna da destek veriyor. Mi Watch gibi 5 ATM'ye kadar suya dayanıklılık sunan akıllı saat, 230 mAh'lik bataryasıyla 9 güne kadar kullanım süresi sunuyor.

XİAOMİ Mİ WATCH VE Mİ WATCH LİTE FİYATI

Xiaomi Mi Watch fiyatı ile başlayalım. Mi Watch, 1.099 TL'lik bir fiyat etiketine sahip. Mi Watch Lite ise 899 TL'lik bir fiyat ile satışa çıkmış durumda. Her iki akıllı saat, online satış kanalı aracılığıyla satın alınabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.