Hava Durumu

Xyp9x sahnelere geri dönüyor

Profesyonel CS:GO oyuncusu Andreas "Xyp9x" Højsleth, tükenmişlik sendromu yaşadığı ve stresle başa çıkmakta zorlandığı için Mayıs ayında aktif olarak yer aldığı takım kadrosunda geriye çekilmişti. Geçtiğimiz gün ünlü oyuncu, hayranlarını sevindiren bir haber verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2020 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2020 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Xyp9x sahnelere geri dönüyor

Twitter üstünden "Geri döndüm" diyerek Astralis kadrosunda tekrar aktif olarak yer alacağını açıklayan Xyp9x, paylaşımıyla birçok beğeni ve destek mesajı aldı.

Bu haber oyuncunun hayranlarını çok sevindirmiş olsa da Xyp9x'in dönüşüyle 7 kişiye çıkan kadroyla takımın koçu Danny "zonic" Sørensen zor anlar yaşayacak gibi görünüyor. Tahminler, son bir aydır maçlara çıkmayan Lucas "Bubzkji" Andersen'ın aktif olarak kadroda yer almayacağı yönünde. Ancak bu durumda bile takım altı kişi kalıyor, bu da takımın koçunu zor bir seçim yapmak zorunda bırakacak.

Takım kaptanı Lukas "gla1ve" Rossander ve takım arkadaşı Nicolai "dev1ce " Reedtz da Xyp9x'in dönüşünü sosyal medya üzerinden kutladı.

"Aramıza tekrar hoş geldin Xyp9x

Valve'in RMR kurallarına göre 'clutchKING' (Xyp9x ) ile ilk turnuvamıza Kasım ayındaki BLAST'ta çıkabileceğiz."

"Xyp9x'i tekrar antrenmanlarda görmekten dolayı çok heyecanlıyım. 'clutch master' ile tekrar turnuvalara katılmak için sabırsızlanıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.