Hava Durumu

Yabancı alıcılar BUTTİM'de buluştu

Yabancı alıcılar, Bursa programı kapsamında Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi BUTTİM'i ve Bursalı firmaların üretim tesislerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 07:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 07:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yabancı alıcılar  BUTTİM'de buluştu

YENİ İŞBİRLİKLERİ İÇİN

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Ticari Safari ve Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme Projesi (UR-GE) kapsamında başta Rusya, Fas, İran ve Belarus olmak üzere 226 yabancı alıcıyı ağırladı. Giysilik kumaş sektöründe faaliyet gösteren Bursalı firmaların ürünlerini yakından inceleyerek yeni işbirliklerinin yollarını arayan alım heyetinin, bir durağı da Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) oldu.

ÜRÜNLER DEĞER KAZANDI

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuş ve BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki alım heyetlerine refaket ederek firmalarla alıcıları bir araya getirdi. 20 farklı ülkelerden misafirlerin olduğunu dile getiren Kuş, Merinos'ta ikili görüşmelerin yapıldığını ifade ederek firmaların kentteki tekstil piyasasını da yakından tanımaları noktasında köprü olduklarını söyledi. Ali Tiryaki ise BTSO ile entegrasyonlarının devam edeceğini belirterek esnafların ürünlerinin değer kazandığını bildirdi. Fatmagül EREL'in haberi...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.