Hava Durumu

Yabancı yok 2 Türk var

Yeni sezon öncesi kadrolarına 2 futbolcu katacaklarını söyleyen genç çalıştırıcı, “Bu oyuncuların ikisi de Türk olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2012 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2012 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yabancı yok 2 Türk var
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yurtdışı kampının ilk çalışması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güzel bir ortamın olduğunu belirten Sağlam, “Bir takımın kamp yapabilmesi için tüm imkanlar burada mevcut. Buranın geçmişte bizim için önemi büyük. Şampiyon olduğumuz sene temelleri burada attık. Yeniden güzel bir hava oluşturup, sezona iyi başlayacağımız güzel bir ortam mevcut” dedi.

TOURE RAFA KALKTI

Transferde çalışmaların sürdüğünü belirten genç çalıştırıcı şunları söyledi: “Başkanımız kadromuza katacağımız isimler üstünde zemin arıyor. Olumlu bir gelişme olmasını bekliyoruz. Görüştüğümüz futbolcuların ikisi de Türk ve çok önemli futbolcular. Kolo Toure şu an gündemimizin dışında.” İsimler hakkında bilgi vermek istemediğini belirten Sağlam, “Biz talip olunca 8-10 kulüp daha ilgilenmeye başlıyor. Hoca söyledi, almak zorundalar gibi yorumlar oluyor. Bu yüzden belli noktaya gelinceye kadar söylemeyeceğim” ifadelerini kullandı.


► VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...


31’e çıkacağız 24’e düşeceğiz
Bursa\\\'ya döndüklerinde kadro sayısını düşüreceklerini ifade eden başarılı teknik adam, “29 kişiyiz. Bu sayı 31 olacak. Bursa\\\'ya dönünce de 24 kişilik kadroyla yolumuza devam edeceğiz. Altyapıdan çıkarmak istediğimiz oyuncular var. İlhan\\\'ı, Süheyl\\\'i, Mert\\\'i alamadık. Ama bu o arkadaşları düşünmüyoruz demek değildir. Buradaki alternatif olarak düşündüğümüz oyuncularla çok fark yok. Onlar da antrenmanlarına devam edecekler. Gözden çıkarmadık. Hepsinden beklentimiz var” diye konuştu.


Takas yok

Basın mensuplarının, "Bu sezon transferde bazı futbolcularda takas düşünüyor musunuz?" sorusuna Ertuğrul Sağlam şu cevabı verdi: “2 oyuncuyu kadromuza katmayı düşünüyoruz. Sonra belki 1 kişi daha olabilir. Transfer nasıl gelişir kestiremiyorum. Takasın olması için karşıdan oyuncu almak söz konusu. Şu an görüştüğümüz isimlerde öyle bir takas durumu söz konusu değil.


\\\"\\\"


Çok sıcak çok

Viyana’ya dün akşam saatlerinde gelen Yeşil Beyazlı kafile fırtınalı bir hava ile karşılaştı. Ancak dün yapılan ilk çalışmada 30 dereceyi aşan sıcak hava futbolcuları adeta bunalttı. Sık sık su molası verilen antrenman sonrası oyuncular buz havuzuna girerek serinlemeye çalıştı.


\\\"\\\"

Sağlam’ın keyfine diyecek yok

Antrenman boyunca futbolcularla yakından ilgilenen Ertuğrul Sağlam, hem çalışmada hem de boş zamanlarda keyifli görüntüsüyle dikkat çekti. Teknik ekipteki arkadaşlarıyla şakalaşan Sağlam, yarı sahadan vurduğu topların gol olması sonrası büyük sevinç yaşadı.

\\\"\\\"


Lütfen dışarı!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Genel Sekreter Erkan Kamat’ı şaka ile karışık uyardı. Antrenman sahasına izinsiz giren Kamat’a, “Lütfen dışarı Erkan Bey. Bakın medya mensupları da burada” diyerek uyarıda bulundu. Kamat da daha sonra sahadan ayrılarak Birol Berkem’le birlikte objektiflere pozlar verdi.

\\\"\\\"

Görüştüğümüz isimlerin hepsi önemli futbolcular
Bursaspor Futbol Şube sorumlusu Erkan Kamat, "Başarıdan başarıya koşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Transferle ilgili görüşmelerin sürdüğünü belirten Kamat, "Görüşmelerimiz devam ediyor. Temaslarımızı sürdürüyoruz. Görüştüğümüz futbolcuların hepsi önemli isimler. Hepsi de Bursaspor forması giyecek özelliklere sahip futbolcular" şeklinde konuştu.


Sönmez Medya Avusturya\\\'dan bildiriyor
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.