Hava Durumu

Yağmur aniden bastırdı! Hayatı felç etti

Karabük'te kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezi ve ilçelerde öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yağmur aniden bastırdı! Hayatı felç etti

Rögarların taştığı bazı caddelerde oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi. Karabük Belediyesi ekipleri, olumsuzluk yaşanan bölgelerde su tahliye çalışması başlattı. Safranbolu ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde de bir apartmanın bodrum katındaki 2 daireyi su bastı. İhbar üzerine bölgeye gelen Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri, tahliye işlemi gerçekleştirdi.

ÇORUM

Çorum'da sağanak ve dolu nedeniyle trafikte aksama ve zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kentte ikindi saatlerinde başlayan sağanak, bir süre sonra doluya dönüştü. Şiddetli yağış nedeniyle görüş mesafesinin azaldığı Samsun-Ankara kara yolunda 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Araçlarda hasar oluşan kazanın ardından Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı. Trafik bir süre Ankara istikametine tek şeritten kontrollü sağlandı.

Samsun-Ankara kara yolu Binevler ile Osmancık kavşaklarında aşırı su birikintisi nedeniyle ulaşımda zorluk yaşandı. Belediye ekipleri, tıkanan rögarları açarak trafik akışının normale dönmesini sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.