Hava Durumu

Yağmur Aşık'tan çocuğunun kadın okul müdürüne tehdit: Seni çırılçıplak serserilere leş edeceğim

Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık, kendisi hakkında 'çocuğuna şiddet uyguluyor' diye şahitlik yapan okul müdürüne "Seni dağa kaldırıp çırılçıplak serserilere leş edeceğim" diyerek tehditler savurdu. Aşık'ın iki yıla kadar hapsi isteniyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2020 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2020 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yağmur Aşık'tan çocuğunun kadın okul müdürüne tehdit: Seni çırılçıplak serserilere leş edeceğim

Emre Aşık, geçtiğimiz aylarda boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık'ı çocuklarını darp ettiği ve kötü davrandığı gerekçesiyle mahkemeye verdi. Çocukların darp edildiğini gösteren fotoğraflarına rağmen anne Aşık, suçlamayı reddetti. Yağmur Aşık, bu süreçte aleyhine ifade veren çocuklarının okul müdürüne tehdit ve hakaretler savurdu

"YÜZÜNE KEZZAP ATACAĞIM"

Yağmur Aşık'ın oğlunun eğitim gördüğü okulun müdürü Asiye K., küçük E.'nin yaşadığı psikolojik bunalıma tanıklık ettiğini söyleyip şahit olarak ifade vermişti. Sabah'ta yer alan habere göre; okul müdürü Asiye K., geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurarak, Yağmur Aşık tarafından tehdit edildiğini belirtti. Asiye K., "Beni önce 'Kadınsın, başına her türlü iş gelir' diye, sonra da 'Yüzüne kezzap atacağım, okulu yakacağım' diye tehdit etti" ifadelerini kullandı. Okul müdürü uzlaşmayı kabul etmeyince Yağmur Aşık hakkında iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"SENİ DAĞA KALDIRIP SERSERİLERE LEŞ EDECEĞİM"

Okul müdürü, Yağmur Aşık'ın kendisine savurduğu tehditleri şu şekilde sıraları: "Biz karı-kocayız, aile işlerine karışma, yalnız bir kadınsın, başına her türlü iş gelebilir. Seni dağa kaldırtacağım, çırılçıplak serserilere leş edeceğim. Ailene ve yakınlarına zarar vereceğim, yüzüne kezzap atıp okulunu yakacağım."

YAĞMUR AŞIK'IN BİR ÇOK VUKUATI BULUNUYOR

Gergin halleriyle tanınan Yağmur Aşık daha önce desokakta bulduğu baykuşu tedaviye götürdüğü veterinere şiddet uygulamış,bir hastanede bir otoparkçıyı darp etmiş, görümcesine şiddet uygulamış ve Emre Aşık'ın avukatını tehdit etmişti. Emre Aşık'ın avukatı ise 8 ayrı suçtan Yağmur Aşık'tan şikayetçi olmuştu. Aşık son olarak cezaevi firarisinin aracında yakalanmıştı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI TALEP ETMİŞTİ

Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet Alp, davadan vazgeçmesi için tehdit edildiğini öne sürerek, Yağmur Aşık hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Avukat Alp, küçük kızıyla ilgili olarak da tehdit edildiğini iddia ederek, Yağmur Aşık hakkında uzaklaştırma kararı verilmesini talep etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.