Hava Durumu

Yağmur suyu içerek 6 gün hayatta kaldı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde ailesiyle odun toplarken ormanda kaybolduktan 6 gün sonra bulunan Mustafa Can Yaşar'ın, ormanda kaldığı sürede yağmur sularını içtiği anlaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2015 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2015 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yağmur suyu içerek 6 gün hayatta kaldı
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Mustafa Can'ın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Çocuk yoğun bakım servisi sorumlusu çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Yrd. Doç. Dr. Erhan Karaaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Laboratuvar değerlerinde bozukluk halen devam ediyor. Yoğun bakımda tutacağız. Tahmin ediyorum 1 veya 2 gün içinde taburcu ederiz. Mustafa bize 'yağmur suyu içtim' diye tarif ediyor. Su ihtiyacını böyle karşılamış. Gıdayı nasıl temin ettiği söyleyemiyor. Testlerinde de bir şey gözükmüyor. Belli ki yağmur suyu yetmemiş. Bir miktar susuz kaldığını gösteren bulgular var" şeklinde konuştu.

Doktor ve hemşirelerin "Yağmur suyu mu içtin" sorusuna elini ağzına götürerek karşılık veren küçük çocuk hala konuşamıyor, soruları başını sallayarak cevaplıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.