Hava Durumu

Yakalanacağını anlayan kadın çareyi soyunmakta buldu!

Manisa'da bir zincir markette hırsızlık yaptığından şüphelenilen kadını bekletmek isteyen market çalışanları, kadının şok tepkisi karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Bir anda eteğini kaldırıp altına giydiği şalvarı indiren kadının görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2021 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2021 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yakalanacağını anlayan kadın çareyi soyunmakta buldu!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir markette alışveriş yapan bir kadın ve iki kızının durumundan şüphelenen market kasiyeri, kadın ve kızlarını güvenlik kameralarını kontrol ettirmek için bekletmek istedi.

HER SEFERİNDE ÜZERİNDEKİLERİ ÇIKARDI

O sırada öfkelenen kadın bir anda eteğini kaldırıp altındaki şalvarı indirerek kasiyere arkasını döndü. Neye uğradıklarını şaşıran market çalışanları kadının üstünü toparlamasını istemesine ve beklemelerini söylemelerine rağmen her seferinde aynı hareketi tekrarladı.

MARKET ÇALIŞANLARI KADINLA BAŞ EDEMEDİ

Kadınla baş edemeyen market çalışanları kadından şikayetçi olmayarak gitmesine izin verirken daha sonra izledikleri güvenlik kamerası kayıtlarında kadının yanındaki kızın raftan bir şeyler alarak pantolonunun içine soktuğu ve kadının da kıza siper olduğu tespit edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.