Hava Durumu

Yakarız o Özlüce'yi

Bursaspor taraftarı, Batalla hakkında çıkan transfer dedikodularına sert tepki gösterdi. Yeşil Beyazlı kulüp bu tür haberleri yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2013 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2013 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yakarız o Özlüce'yi

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Pablo Martin Batalla'nın Yeşil Beyazlı takımdan ayrılacağı ve gelen transfer tekliflerini değerlendireceği yönünde çıkan haberler, Yeşil Beyazlı taraftarı ayağa kaldırdı. Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda Bursaspor taraftarı, “Batalla'yı sattırmayız”, “Yakarız o Özlüce'yi”, “Batalla paha biçilemez bir futbolcu” gibi tweetler attı.

YALANLANDI

Bunun üzerine Bursaspor Kulübü'nden açıklama geldi. Resmi siteden yapılan açıklamada, “Sözleşmeli futbolcumuz Pablo Martin Batalla hakkında çıkan transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır” denildi. Ayrıca ikinci başkan Rıdvan Şen, “Bize gelen herhangi bir teklif yok” ifadelerini kullanırken, Batalla'nın menajeri Suzan Naguf da yıldız oyuncunun kulüple hiçbir probleminin olmadığını söyledi.

İzin bitiyor

Bursaspor, 3 günlük iznin ardından bu akşam yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Yeşil Beyazlı takım Özlüce Tesisleri'nde saat 19.00'da çalışmalara başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.