Hava Durumu

Yalçın'dan Balotelli ve Stefan Kuntz'a sert sözler

Sergen Yalçın maçın ardından yaptığı açıklamada, Balotelli'nin yaptığı harekete değinirken 'Muhattabım değil, kendi seviyesini belli etti" dedi. Hafta içinde A Milli Takımımız'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un, 'Sergen'i kenarda görünce kahkaha attım' sözlerine de yanıt veren tecrübeli hoca, "Bir şey söylemek isterse direkt söylesin, öyle kıvırtmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 23:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 23:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yalçın'dan Balotelli ve Stefan Kuntz'a sert sözler

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor'a karşı 3-0'dan, 3-3'e gelen maçın ardından bir hayli üzgündü. Siyah-Beyazlılar'ın hocası geceyi 'talihsiz' olarak özetlerken, öğrencilerinin sahada daha net bir futbolla oynamaları gerektiğini söyledi. İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları...

'Telafisi olmayan bir maç değil'

"Geçen maç ve bu maç... Enteresan oyunlar oynuyoruz. Maalesef art arda goller yedik. Oyuncularım sahada daha net olmalıydı. Bu oyun ciddiye alınması gereken bir oyun, sert ve zor oyun. Bugün beceremedik, bu türk skorlar gelebilir sezon içerisinde. Maçtan dersler çıkarmamız lazIm. Oyunsal anlamda oyuncularla konuşmamız gerekecek. 2 puan kaybettik üzgünüz tabii ama telafisi olmayan bir maç değil. Ancak sonradan oyuna soktuğumuz oyunculardan hiç katkı alamadık. Bizim adımıza bu çok üzücü oldu."

'Bize gelemedi diye mi yaptı?'

Sergen Yalçın maçın bitmesiyle sahanın karışmasını ve Mario Balotelli'nin gol sevincinde kendisine yaptığı hareketi de şu sözlerle anlattı:

"Maçın bitiş düdüğüyle hakeme 'Maç bitmişti neden oynattın?' dedim, o da sakatlıktan bahsetti. Bence bitmesi gerekiyordu. Balotelli'ye gelirsek; direkt bana yaptı, sarı kart gördü. ben ilk defa gördüm böye bir şeyi. Futbolcunun bir hocaya yapmaması gereken bir hareket. Benim muhattabım değil. Kendisiyle görüşmedim, temasım olmadı. Geçen sezon bize gelemedi diye mi yaptı? Kendisi adına üzücü, benlik durum yok. Kendi seviyesini belli etti."

Yalçın sakatlanan Ghezzal ve Larin'in durumlarının da yarın belli olacağını açıkladı. bilmiyorum, yarın belli olur. 3 günde 1 oynanan oyunlar bu durumlara sokuyor kulüpleri.

Sergen Yalçın basın toplantısında da sert konuştu. İşte başarılı hocanın o açıklamaları...

'Hayatımda görmedim'

"Hakemlerle ilgili çok konuşmak istemiyorum, burada bir şeyler söylemem de mantıklı gelmiyor. Uilenberg geliyor, benimle ilgili açıklama yapıyor, bu adam yabancı, Türkiye'de yaşamıyor. Bugün oyuncu (Balotelli) geliyor, bana kulübede hareket yapıyor, oyuncu yabancı, hayatımda görmedim."

'Kuntz direkt söylesin, kıvırtmaya gerek yok'

Yalçın, hafta içerisinde A Milli Takımımız'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un kendisi hakkında, 'Sergen'i kenarda görünce kahkaha attım' sözlerine de yanıt verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Yine benimle ilgili başka açıklamalar geliyor. Kuntz benimle ilgili bir şeyler söyledi, önce saçmaladı, sonra toparlamaya başladı. Bir şey söylemek isterse direkt söylesin, öyle kıvırtmaya gerek yok. Ben kiminle konuşacaksam direkt konuşuyorum. O başka bir şey, öbürü başka bir şey söylüyor. Kimseyle diyaloğa girmiyorum, isteyen varsa da gelsin gireriz" yorumunu yaptı.

Sergen Yalçın ve Stefan Kuntz, 1995-1996 sezonunda birlikte Beşiktaş formaları giymişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.