Hava Durumu

Yalova'da icradan satılık daire!

Yalova İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre Yalova Süleymanbey'de bulunan 90 m2 daire 260 bin TL muhammen bedel ile açık artırmaya sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2021 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yalova'da icradan satılık daire!

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan ilana göre; Yalova İl, Merkez İlçe, 1332 Ada, 66 Parsel, SÜLEYMANBEY Mahalle/Köy, -/3/-/16 Nolu Bağımsız Bölüm tam hisse oranında borçlu adına kayıtlıdır. Bağımsız bölümün mevcut durum itibari ile tamamlanmış durumda olduğu ve kullanıldığı görülmüştür. Taşınmazın yaklaşık olarak 35 yaşında olduğu belirlenmiştir. İcra konusu olan 3. Kat 16 sayı numaralı bağımsız bölümün içerisi gezildiğinde salon, mutfak, 2 oda, banyo-wc, antre / hol, balkon ve kiler bölümlerinden oluştuğu ve yaklaşık olarak 90m2 civarında brüt inşaat kullanım alanından oluştuğu tespit edilmiş olup, gayrimenkulün içerisinin bakımlı durumda olduğu belirlenmiştir. İcra konusu yapının 17.08.1999 tarihinde meydana gelen Marmara Depreminden önce eski deprem yönetmeliğine göre yapılmış olduğu tespit edilmiş olup, yaklaşık olarak 32 kullanım yaşında olan gayrimenkulün yaşına ve kullanımına bağlı olarak ortalama %30 oranında yıpranma amortisman payına sahip olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın bulunduğu bölgeye düzenli olarak ulaşım bulunmaktadır. Ulaşım yolları kaliteli ve gelişmiştir. Taşınmaz Yalova il merkezine, Marmara Denizi'ne, kamu kurum ve kuruluşlarına, hastanelere, okullara, çevre yoluna, alışveriş merkezlerine, bankalara, semt pazarlarına, İDO iskelesinevs... yürüme mesafesinde bulunmakta olup, merkezi konumdadır. Sosyal ihtiyaç donatılarına yürüme mesafesindedir.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylar için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.