Hava Durumu

Yangın paniği! Kedinin devirdiği soba...

İstanbul Kadıköy'de 8 katlı bir binanın ikinci katında iddiaya göre evde bulunan kedinin elektrikli sobayı devirmesi sonucu yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken 4 bina sakini dumandan etkilendi. Evde bulunan kedi ise polis tarafından kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2020 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2020 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yangın paniği! Kedinin devirdiği soba...

Yangın, saat 15.30 sıralarında Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi Bayar Caddesi üzerinde bulunan 8 katlı bir binanın ikinci katında çıktı. İddiaya göre evde bulunan kedi, çocuk odasında yanan elektrikli sobayı devirdi. Ardından odadaki eşyalar bir anda alev aldı. O sırada içeride kızına banyo yaptıran Tuğçe Tezcan, yangını fark edince durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

Tezcan, kızı ve apartman sakinleri binayı tahliye etti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. 4 apartman sakini ise dumandan etkilendi. Bina sakinleri olay yerine gelen ambulanslarda tedavi altına alındı. Yangın, çıkan dairede bulunan 4 aylık 'Koko' isimli kedi ise Kadıköy Devriye Ekipler Amirliği'nde görevli Komiser Yardımcısı tarafından kurtarıldı. Dumandan etkilenen kediye su verilirken yangın ekiplerin çalışması sonucu söndürüldü. Daire sakini Tuğçe Tezcan, "Soba vardı, kedi devirmiş. Biz de içerideydik. Yetişene kadar alev aldı. Ben iyiyim, iyiyiz şu an. Küçük kızımı yıkıyordum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.