Hava Durumu

Yangında çeyizi kül olan genç kıza destek!

Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan orman yangınında evi kullanılamaz hale gelen genç kızın çeyizi yanarak kül oldu. Öte yandan genç kıza Türk Kızılayı'ndan destek geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2021 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2021 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yangında çeyizi kül olan genç kıza destek!

İlçede 29 Temmuz'da sabah saatlerinde başlayan ve bugün kontrol altına alınan yangında, düğün hazırlığı yapan Fatma Tan'ın Yeşilovacık Mahallesi'ndeki evi ve çeyizi yandı. Evlilik hazırlığı yapan Tan, yangın sonrası büyük üzüntü yaşadı. Tan, daha önce yangından ve depremden zarar görenlere yardım ettiğini söyledi.

TÜRK KIZILAY'DAN DESTEK

Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, Mersin'in Silifke ilçesindeki orman yangınında evlerindeki çeyizi zarar gören genç kızı ve ailesini ziyaret etti.

Ellialtı, Silifke ilçesinde 29 Temmuz'da çıkan orman yangınında evleri kullanılamaz hale gelen ve çeyizi de yanan Fatma Tan ve ailesiyle Yeşilovacık Mahallesi'ndeki evlerinin önünde bir araya geldi.

İhtiyaçları not alan Ellialtı, Tan'ın çeyizinin yerine konması için destekte bulunacaklarını belirterek, her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını dile getirdi. Türk Kızılay Silifke Şube Başkanı Barbaros Uçar da sürecin yakın takipçisi olacaklarını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.