Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yangında her şeyi küle dönen Çılgın Sedat'a belediye kapılarını açtı

Beylikdüzü'ndeki villasında çıkan yangın sonrası tüm eşyaları küle dönen Çılgın Sedat'a, Ekrem İmamoğlu sahip çıktı. Belediyenin ailesini konuk ettiğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Şu anda Büyükşehir Belediyesi'nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2021 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2021 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yangında her şeyi küle dönen Çılgın Sedat'a belediye kapılarını açtı

Çılgın Sedat lakabıyla tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu'nun, Beylikdüzü'ndeki 3 katlı villasında dün öğlen saatlerinde büyük bir yangın çıkmıştı. Yangının çıktığı esnada dışarıda olan ünlü şarkıcı, evine geldiğinde tüm eşyalarının kül olduğunu görmüş ve gözyaşlarına boğulmuştu.

"ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN"

Tüm ailesinin yara almadan kurtulduğu yangın sonrası konuşan Çılgın Sedat, "Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Evden uzakken böyle bir şey yaşamak, çoluğunun çocuğunun, eşinin yanında olamamak, onlara birden müdahale edememek çok kötü. Belki ben burada olsaydım böyle olmayacaktı diyorsun. Ama tabi ki Allah'ın takdiri. Ailemde hiçbir şey yok. Hepsi yerine gelir, hepsi tekrardan alınır. Kolay değil tabi ki çok zor." dedi.

"BOMBA ATSAN BU KADAR OLMAZ"

Evinin kullanılamaz hale geldiğini kaydeden ünlü şarkıcı, "Bomba atsan bu kadar olmaz tahribat diyorsun. Sözün bittiği yer. Zaten 11-12 aydır sıkıntılı süreçteyiz koronadan dolayı. Hiç kimse çalışmıyor benim gibi binlerce yüzlerce insan var. Allah kimsenin evine böyle ateş düşürmesin. Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama yıllarca insan ekmiştim. Ektiğim insanlar dahil ekmediklerim bile tek tek ulaşmaya çalışıyorlar. Bütün sanatçı arkadaşlarım aradı. Çok kişi geldi. Siz gelmeden önce Mehmet Ali Erbil aradı beni." ifadesinde bulundu.

"CEBİME PARA KOYUP GİTTİLER"

Kendilerine İBB'nin sahip çıktığını dile getiren Çılgın Sedat, şöyle devam etti: "Şu anda Büyükşehir Belediyesi'nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. 'Rahatınıza bakın' dediler. Her yerden insanlar arıyor. Bunun partisi yok, herkes birlik olmuş. Tek yumruk gibi böyle herkesin araması çok güzel. Dün Saadet Partisi'nden geliyoruz dediler. Hiç daha önce görmedim, tanımıyorum. Cebime para koyup gittiler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.