Hava Durumu

Yangında mahsur kalan genç çifti komşuları kurtardı

Aydın'da bir apartmanın en üst katında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde mahsur kalan Halil İbrahim Dede (22) ile eşi Büşra Dede'yi (20) komşuları kurtardı. Yangında Dede çifti ile kendilerini kurtaran Ahmet Çelgepınar dumandan etkilendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yangında mahsur kalan genç çifti komşuları kurtardı
Yangın, Köprülü Mahallesi'nde dün saat 22.45 sıralarında bir apartmanın en üst katında çıktı. Halil İbrahim Dede ile eşi Büşra Dede'nin evde olduğu sırada yatak odasında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında Dede çifti alevler arasında mahsur kaldı. Evin her yanını saran dumanı fark eden komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. 

Ekipler yangına müdahale ederken yardıma koşan komşu Ahmet Çelgepınar, genç çifti evden çıkardı. Dumandan etkilenen Dede çifti, ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesine, çifte yardım eden Ahmet Çelgepınar ise Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilen çiftin evi kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenin araştırıldığını bildirdi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.