Hava Durumu

Yaprak dökümü

TFF 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında Adana Demirspor'a 4-1 yenile-rek elenen Bursaspor'da teknik direktör İrfan Buz ve sözleşmesi sona eren 8 futbolcu Yeşil Beyazlı kulüpten ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaprak dökümü

Bursaspor'da Süper Lig'e çıkamamanın faturası ağır oldu.

Yeşil Beyazlı kulüp TFF 1. Lig play-off yarı final rövanşında Adana Demirspor'a 4-1 ye-nilerek elendi. Bu sonuçla Bursaspor büyük bir hüsran yaşadı ve şampiyonluğa ulaştığı Süper Lig'e düştüğü sezon içinde yeniden yükselemedi. Yeşil Beyazlılar önümüzdeki sezon da ağır bir borç yükü, transfer yasağı ve puan silme cezası tehlikesi eşliğinde TFF 1. Lig'de mücadele edecek. Bursaspor'da Adana Demirspor yenilgisinin ardından tam anlamıyla bir yaprak dökümü yaşandı.

Eşyalarını topladılar

Yeşil Beyazlı kulüpte ilk olarak teknik direktör İrfan Buz eşyalarını topladı ve kulüp personeliyle vedalaşarak ekibiyle takımdan ayrıldı. Sözleşmeleri biten oyuncular da birbiri ardına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelerek eşyalarını topladı ve Bursaspor'dan bağlarını kopardı.

Dün Bursaspor'la yolları ayrılan futbolcular, Abdullahi Shehu, Selçuk Şahin, Abdou Traore, Aykut Akgün, Yevgen Seleznov, Tayfur Bingöl ve Emrullah Şalk. Sözleşmesi devam eden Kerem Can Akyüz de yayınladığı mesajla Yeşil Beyazlı camiaya veda etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.