Hava Durumu

Yaptık yine yaparız

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor Bayan Voleybol Takımı’nın Başantrenörü Emin İmen, “Bu büyük kulübün 1. Lig’de oynaması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2015 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2015 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaptık yine yaparız
LİGE HAZIR GİRECEĞİZ

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Lig ekiplerinden Bursaspor’da 2015-2016 sezonu hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Antrenmanlara kros çalışmalarıyla başlayan Yeşil Beyazlılar dünkü idmanını Çekirge Spor Salonu’nda gerçekleştirirken, yeni sezon öncesi takımın başına getirilen Başantrenör Emin İmen, hedeflerinin en kısa sürede 1. Lig’e çıkmak olduğunu söyledi. Yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve lig atlamaları için birkaç takviye yapmaları gerektiğini vurgulayan İmen, “Takviye çalışmaları devam ederken teknik ve fizik açıklarımızı kapatmak adına sezonu biraz erken açtık. Lig başlayana kadar eksikliklerimizi tamamlayarak lige hazır olacağımızı umuyorum” dedi. 

BURSASPOR’UN YERİ 1. LİG

Bursaspor’un daha önce görev yaptığı bir kulüp olduğunu hatırlatan deneyimli çalıştırıcı, kendisi için yeni bir heyecanın başladığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı, “Biliyorsunuz DSİ Nilüfer’de de böyle alt liglerden başlamıştık. Nilüfer Belediye’de aynı görüntüleri yaşadık. Sonra da Bursa Büyükşehir Belediye ile 3 Lig’den başlayarak Avrupa şampiyonluğuna uzanan bir serüvenimiz oldu. Buraya da aynı hedefler doğrultusunda geldik. Umuyorum bu sene 3. Lig’den başlayacağımız yarışı Türkiye 1. Ligi’ne taşıyarak devam ettiririz. Büyük bir kulübe geldim. Dolayısıyla bu kulübün 1. Lig’de oynaması adına ben ve sporcularım, teknik ekibimle birlikte elimizden geleni yapacağız.” 

BULGARİSTAN'DA KAMP

31 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan’da bir kamp yapacaklarını belirten Bursaspor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Emin İmen, Bulgaristan’ın Maritza takımıyla ikili bir kamp yapacağız. Bu kamp içerisinde de 3 maçlık bir turnuva da olacak. Orada hem eksiklerimizi görmüş olacağız, hem de takımımı tanıma fırsatı bulacağım. Desteklerinden dolayı yönetimimize teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

KURA GÜNÜ

Türkiye 3. Voleybol Ligleri (Bayan-Erkek) kura çekimi bugün yapılacak. Bayanlar Voleybol 3. Lig’de yer alan Bursaspor’un da rakiplerinin belli olacağı kura organizasyonu saat 11.00’de Ankara Volley Hotel’de gerçekleştirilecek. 
Ozan DEMİR'in haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.