Hava Durumu

Yaralı Timsah puan avında

Bursaspor, ligde Galatasaray karşısında alınan 6-0'lık mağlubiyetin ardından teselliyi kupada arıyor. Yeşil Beyazlılar, bu akşam saat 19.00'da Sivasspor deplasmanında taraftarına kendini affettirmenin peşinde.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2014 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2014 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaralı Timsah puan avında

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5. maçında Bursaspor deplasmanda Sivasspor'a konuk oluyor. Süper Lig'de Galatasaray’a karşı farklı mağlup olan ve taraftarını üzen Yeşil Beyazlı takım teselliyi kupada arıyor. Son olarak Eskişehirspor'a hakem hatasıyla mağlup olan ve grupta 7 puanı bulunan Timsah, alacağı galibiyetle bir üst turu da garantilemek istiyor.

FERHAT YİNE YOK

Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor'la bu akşam kozlarını paylaşacak olan Bursaspor'un bu kritik sınavı 19.00'da başlayacak. Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki maçta hakem Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak. Coşkun’un yardımcılığını ise Erdinç Sezertam ve Mustafa Sönmez yapacak. Sivasspor'da eksik ve cezalı futbolcu yer almazken, Bursaspor'da kart cezası bulunan Ferhat Kiraz bu akşam forma giymeyecek. Sakatlığı bulunan Şamil Çinaz'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Eşitlik var

İki takım şu ana kadar 26 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Bursaspor’un ve Sivasspor’un 12’şer galibiyeti bulunuyor. 3 maçta ise eşitlik bozulmadı. Sivas’ta oynanan karşılaşmalarda ise Yiğido’nun 8, Bursaspor’un 5 galibiyeti bulunuyor. 1 maç beraberlikle sona erdi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.