Hava Durumu

Yardım sandığındaki parayı çaldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yapımı tamamlanan Çerkezköy Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin hizmete başlamasıyla, yıkılacak olan Otogar’da hırsızlık olayı meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2013 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2013 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yardım sandığındaki parayı çaldı

Gecenin karanlığını fırsat bilen hırsız Otogar Hizmet Binası içinde bulunan büfeye girerek, kasa üstünde bulunan 300 TL ve bir cami için toplandığı söylenen yardım sandığındaki 400 TL’yi çalarak kayıplara karıştı.
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Otogar Büfe’de yaşanan hırsızlık olayı an be an iş yerinin güvenlik kameralarına kaydedildi.

Kimliği belirlenemeyen hırsız, çevreyi dikkatlice gözetledikten sonra, büfenin camını tornavida yardımıyla açarak içeri girdi. İçeri girer girmez kasaya yönelen hırsız, hızlı bir şekilde kasa üzerinde bulunan 300 TL’yi ve bir cami için toplanan yardım sandığını alarak kayıplara karıştı. Polis Merkezi’ne alarmın düşmesiyle harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Polis ekipleri, şahsın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı. Meydana gelen hırsızlık, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.