Hava Durumu

Yargı dizisinde katil kim?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın son bölümünde İnci'yi öldüren kişinin Engin olduğu ortaya çıktı. İşte olay gecesi yaşananlar...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yargı dizisinde katil kim?

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyenleri ekran başına kilitleyen Yargı'nın 17 Ekim Pazar akşamı yayınlanan 5. son bölümünde sır perdesi aralandı. Ilgaz ile Ceylin'in kurduğu tuzak sonrası katilin hiç beklenmedik kişi olması heyecan dolu anları ekranlara getirdi.

İNCİ'NİN ÖLÜM SAHNESİ

Engin ve İnci arasında yaşanan diyalog herkesi şoke etti. Engin, İnci'ye sert sözler söylerken İnci ise şu ifadeleri kullandı;

"Her seferinde ezik ezik yardım ederim demedin mi sen bana? Köpek gibi peşimden dolanmadın mı?

Madem sen benim Ozan'la ilişkimi biliyordun, niye karşıma çıkıp yapma demedin bana? Sümsük gibi ağlayıp, küsüp iki gün sonra peşimde dolanmaya devam edersin."

İnci'nin bu sözlerinden sonra sinirlenen Engin, arkasını dönüp giden geç kızın kafasına kül tablası ile vurdu.

YARGI DİZİSİ 6. BÖLÜM FRAGMAN

Yargı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen 6. bölümde, İnci'yi Engin'in öldürdüğünü öğrenen Ceylin çılgına dönüyor.

YARGI DİZİSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceylin, babası Zafer tarafından evden atıldıktan sonra yolundan dönmez ve katili aramaya devam eder. Ilgaz ile birlikte yeni olayların içinde bulur kendisini. İnci'nin küpesinin Yektalarda çıkması gözleri oraya çevirir. Ilgaz, Yekta'nın oğlu ve Ilgaz'ın iş arkadaşı Engin'den şüphelenir. Ceylin'e göre Engin'den şüphelenmesi yanlıştır. Ilgaz, Ceylin'e bir fikir atarak savını gerçekleştirmeyi önerir. Bir tuzak kurarak katili yakalamayı planlar. Tuzak kurulur ve Ilgaz ile Ceylin beklemeye başlar.

Bu sırada cezaevindeki Çınar kötü bir olay yaşar. Babası Metin'in içeri attığı bir suçlu intikam duygularıyla onu gözlemektedir. Fırsatını bulduğunda Çınar'a saldırır. Çınar, ilk hamleyi savuşturur. Boğuşmadan galip çıkar; fakat, adam yanında getirdiği delici aleti Çınar'a saplamayı başarır. Ilgaz ve Metin olayı öğrendiklerinde şoke olurlar. Soluğu hemen cezaevinde alırlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.