Hava Durumu

Yarım kalan projeleri devam ettireceğiz

Merhum başkan İbrahim Yazıcı'nın ağabeyi, Bursaspor başkan adaylarından Hayri Yazıcı, "Herkes Bursaspor için yarışıyor. Biz kavga adamı değiliz. Barıştan, birlikten ve beraberlikten yanayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2013 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2013 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yarım kalan projeleri devam ettireceğiz

Bursaspor Kulübü başkan adaylarından Hayri Yazıcı, "Rahmetli kardeşimden yarım kalan işleri devam ettirmek istiyorum" dedi. Merhum başkan İbrahim Yazıcı'nın ağabeyi olan Hayri Yazıcı, "Bizim bu saatten sonra fazla konuşacak bir şeyimiz yok. Aile olarak yaptıklarımız belli. Bunları da devam ettirmek için böyle bir yarışa girdik. Kardeşimle birlikte yarım kalan projelerimiz var. Bunları gerçekleştirmek istiyoruz. Önemli olan bu camiayı daha iyi yerlere getirebilmek" ifadelerini kullandı.

KAVGA ADAMI DEĞİLİZ

Bursaspor Kulübü'ne kalıcı gelir kazandırmak için uğraşacaklarını belirten Yazıcı, konuşmasına şöyle devam etti: "Rahmetli kardeşimin yarım kalan işlerini devam ettirmek istiyorum. Onunla birçok konuda istişare ettik. Önemli projelerimiz içinde Bursaspor'a kazandırılacak bir alışveriş merkezi ve Bursaspor koleji olacak. Bunları gerçekleştirmek için çalışacağız. Herkes Bursaspor için yarışıyor. Biz kavga adamı değiliz. Barıştan, birlikten ve beraberlikten yanayız. Bu niyetle ortaya çıktık"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.