Hava Durumu

Yarın okulların tatil edildiği iller

13 Aralık'ta (yarın) kar tatili olacak iller...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2013 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2013 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yarın okulların tatil edildiği iller

13 Aralık (yarın) Kar Tatili Olan İller Şu Şekilde :

SAMSUN

Samsun'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle merkeze bağlı İlkadım, Canik, Atakum ve Tekkeköy ilçelerinde okullar yarın da (Cuma) tatil edildi.

MUŞ

Muş’ta etkili olan kar yağışı köy yollarını ulaşıma kapatırken Muş Valiliği bugün saat 12.00’dan sonra ve yarın ise tam gün kent merkezinde ilk ve orta öğretiminde ki okulların tatil edildiğini bildirdi.
Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla yapılan açıklamada şöyle denildi: “Muş il merkezinde ilk ve orta öğretimindeki eğitim- öğretim kurumlarında Yatılı Bölge Ortaokulları (YBO) hariç bugün saat 12.00’dan sonra ve yarın eğitim-öğretime ara verilmiştir.”

GİRESUN

Giresun’da 3 gündür aralıksız yağan yoğun kar nedeniyle ilk ve orta okullar ile liselerde eğitime ara verildi. Merkez ilçede ve Bulancak, Çanakçı, Doğanklent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Keşap merkez, Piraziz, Bulancak, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Keşap, Piraziz, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerinde okullar yarın da tatil edildi.

BİNGÖL

Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeni ile okullar 1 gün tatil edildi.

VAN

Van’da yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezinde ve merkeze bağlı köylerde eğitime 1 gün ara verilirken, uçak seferleri ise iptal edildi. Kamuda görev yapan hamile ve engelli bayanların da yarın idari izinli sayılacakları bildirdi.

BATMAN

Batman’da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve bağlı köylerinde bütün okulların bir gün (Cuma günü) tatil edildiği bildirildi.karaman.org

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezindeki okullarda yarın eğitime bir gün ara verileceği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, bugün başlayarak akşam saatlerinde artarak devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle merkez Kayapınar, Yenişehir, Sur ve Bağlar

ŞIRNAK

Şırnak ilinde etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla 13 Aralık Cuma günü okullar 1 gün tatil edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.