Hava Durumu

Yasağa aldırmadan kendilerini tehlikeye attılar

Adana'da sıcak havadan bunalan gençler ve çocuklar, tehlikelere aldırış etmeden sulama kanallarında yüzüyor. Akıntının güçlü olduğu sulama kanalında yüzen çocuklardan Mustafa Tok (14), "Adana yanıyor. Burada yüzmek yasak ama yasaklar çiğnenmek içindir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2020 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2020 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yasağa aldırmadan kendilerini tehlikeye attılar

Kentte 40 dereceyi aşan hava sıcaklığından bunalan çocuk ve gençler Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanallarında yüzerek serinlemeye çalıştı. Akıntının güçlü olduğu suya köprü ve demir korkulukların üzerinden atlayan gençler, her yıl onlarca boğulma vakasının yaşandığı sulama kanallarına atlarken, yaptıkları akrobatik hareketler dikkat çekti.

Kanalda yüzerek serinlemeye çalışan Levent Hancı (15), sıcaklardan rahatsız olduğunu belirterek "Adana yanıyor. Koronavirüs de var. Serinlemek için buraya geliyoruz. Yapacak bir şey yok" dedi.

Kanalda yüzen bir başka genç Mustafa Tok ise virüs nedeniyle havuzların kapalı olduğunu öne sürerek, "Burada da yüzmek yasak ama yasaklar çiğnenmek içindir" diye konuştu.

Serhat Güler (9) de serinlemek için en iyi yerin kanallar olduğunu ileri sürerek, "Burası buz gibi. Tehlikeli olsa demir koyarlardı" diye konuştu.

Gençlerin sulama kanalındaki tehlikeli oyunu gün boyu sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.