Hava Durumu

Yasağın ilk günü her araç tek tek durduruldu

2 günlük sokağa çıkma yasağının başlaması ile birlikte trafikte denetimler sıkılaştı. Trafik ekipleri her aracı tek tek durdurarak izin belgesi kontrolü yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2020 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2020 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yasağın ilk günü her araç tek tek durduruldu

Korona virüs salgınını önlemeye yönelik önlemler çerçevesinde ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağının ilk gününde sabah saatlerinde güvenlik noktası oluşturan polis ekipleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde denetim yaptı. Ekipler bu noktadan geçen araçları tek tek durdurdu ve gerekli izin belgelerinin olup olmadığını kontrol etti. Sokağa çıkma yasağından muaf olan vatandaşların geçişlerine izin verildi.

Yasağın başlamasıyla birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Avrupa güzergah kuzey platformda araç sayım sistemleri ve TAK'ın kurulması için iş makineleriyle çalışmalara başladı.

Çalışmalar sırasında ulaşım 3 şeride düşürülerek kontrolü geçiş sağlanacak. Köprüdeki çalışmaların 17 Mayıs tarihinde bitmesi bekleniyor. Gece başlayan çalışmalar devam ediyor. Köprüdeki denetim ve çalışma havadan da görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.